Γρήγορη τυρόπιτα κουρού με ελαιόλαδο

Μέχρι να ετοιμαστείς και να πας στο φούρνο το πρωί, έχεις ήδη ψήσει την τυρόπιτα κουρού στο σπίτι. 
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ζυμώνεις 3 κούπες φαρίνα, 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 1/2 κεσεδάκι ελαιόλαδο και λίγο αλάτι
Χωρίζεις στη μέση και ανοίγεις δυό φύλλα, 1/2 εκατοστό πάχος, με το χέρι. Στρώνεις το ένα φύλλο σε ταψί με λαδόκολλα. Απλώνεις στην επιφάνεια 
τρίμματα φέτας ή ανθότυρου και καλύπτεις με το δεύτερο φύλλο. Αλείφεις με λίγο γάλα και πασπαλίζεις αν θέλεις με σουσάμι ή παπαρουνόσπορο.
 Ψήνεις 20-25 λεπτά κι έτοιμη. 
*Μπορείς να την έχεις προετοιμάσει από το βράδυ και το πρωί να την ψήσεις. 
Έτσι το δεκατιανό στο σχολείο ή τη δουλειά είναι γρήγορο αλλά όχι "βρώμικο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια